h

Nieuws van de afdeling

19 februari 2024

Minder sociale woningen in Vollenhove?

Op 6 februari jl. vond een Ronde Tafel plaats over de Gebiedsvisie Parkplan Vollenhove. In deze gebiedsvisie wordt in grote lijnen geschetst welke ontwikkelingen in de wijk Vollenhove de komende jaren zullen plaatsvinden. Het gaat dan niet alleen om woningbouw, maar ook om plannen om de Laan Van Vollenhove anders in te richten zodat de auto’s minder dominant in het straatbeeld zullen worden en plannen om de wijk voor bewoners meer als wandelgebied in te richten, waaronder een aan te leggen verbinding met het tegenoverliggende Sanatoriumbos. 

Lees verder
2 december 2023

Requiem voor een bushalte

Foto: SP Zeist

Op 10 december gaat de nieuwe dienstregeling in, gemeente Zeist en provincie Utrecht hebben hiermee ingestemd. Buslijn 74 gaat dan niet meer door de Griffensteijnselaan en de bushalte Koppelweg wordt opgeheven. De SP-Zeist vindt dit een verslechtering van het Openbaar Vervoer in Zeist. Vind jij dit normaal?

Lees verder
26 november 2023

Bedankt!

Foto: SP

Bedankt!

De verkiezingsuitslag is niet goed en een teleurstelling. Daar zullen we de komende periode goed met elkaar over in gesprek gaan en lessen uit moeten trekken over hoe we verder gaan.

Lees verder
4 november 2023

Verkiezingscampagne SP in Zeist op stoom!

Foto: Emin / SP Rotterdam

De aftrap van de verkiezingscampagne in het centrum van Zeist.

Lees verder
26 september 2023

Burendag en vluchtelingen

Foto: SP

Vluchtelingen

Lees verder
23 juli 2023

Werk jij in de ouderenzorg?

Foto: SP

Ouderenzorg

Lees verder

Pagina's

U bent hier