h

Gemeenteraadsverkiezingen 2014

Hier vind u het volledige verkiezingsprogramma voor de gemeenteraads verkiezingen 2014: verkiezingsprogramma-2014

21 maart 2014

SP stemmers: bedankt!

SP Zeist met 2 zetels in de raad

Lees verder
7 maart 2014

SP neemt niet deel aan verkiezingswinkel op Belcour

"De SP heeft besloten niet mee te doen aan de verkiezingswinkel", zo staat het in het persbericht van de gemeente Zeist. De SP kiest ervoor, zoals het vertrouwd is voor alle Zeistenaren, om voor alle bewoners open te staan voor gesprekken en informatie bij de SP-caravan en tijdens de SPeedates.

Lees verder
26 februari 2014

Actief in Zeist Noord

Op woensdag 26 februari zijn we met onze verkiezingskranten aan de deur gekomen in de Verzetswijk. Met een lekker zonnetje en soms een wat koude wind was het weer een mooie actie.

Lees verder
12 februari 2014

Verkiezingsposters plakken

Zaterdag 8 februari werd weer in een gemoedelijke sfeer door alle partijen de eerste plak gehouden. Met alle verkiezingsborden opgesteld in de gemeentewerf kon elke politieke partij lekker droog zijn poster op de borden plakken. Netjes binnen de kaders die door de gemeente zijn aangegeven. Vanaf maandag 10 februari zijn de borden opgesteld en kan de plakoorlog beginnen.

Lees verder
5 februari 2014

Kandidaatstelling verkiezingen

Drie februari 2014 is de dag van de kandidaatstelling voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. De afdelingsvoorzitter Jan Voogdt, de huidige fractievoorzitter en lijsttrekker Pieter Wout Duquesnoy en de huidige fractieassistent en nummer 2 op de lijst Jan Achterberg waren als vertegenwoordigers voor de SP afdeling Zeist vandaag op het gemeentehuis. Op deze prachtige dag was er dan ook nog even tijd en gelegenheid voor een mooi plaatje voor het raadhuis.

Lees verder
27 januari 2014

Interview met campagneleidster Annemieke Pluijgers

Dinsdag 21 januari gaf onze campagneleidster en nummer 3 op de lijst Annemieke Pluijgers een televisie-interview met Slotstad RTV in verband met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder

U bent hier