h

Gemeenteraadsverkiezingen 2010

8 maart 2010

Uitslag verkiezingsprijsvraag

De uitslag van de verkiezingsprijsvraag is bekend: de winnaar is Nicole de Jagher.
Van harte gefeliciteerd! We nemen contact op voor de uitreiking van de prijs.
Alle andere inzenders willen we bedanken voor het meedoen.

Lees verder
6 maart 2010

SP stemmers bedankt!

Het bestuur en de fractie willen u bedanken voor het vertrouwen dat u afgelopen woensdag heeft uitgesproken door uw stem aan ons te geven.

Lees verder
2 maart 2010

Debat Zakelijk Zeist

Zakelijk Zeist organiseerde een debat in Figi op 1 maart. "Hierbij zouden de Zeister ondernemers de politiek een aantal belangrijke uitspraken kunnen ontlokken", zo stond op de uitnodiging. De kandidaten werden dan ook in de bioscoopzaal vlak voor het witte doek in het licht gezet.

Lees verder
26 februari 2010

Politiek ontmoet ouderen

Op 24 februari organiseerde de stichting Samenwerkende Bonden voor Ouderen een bijeenkomst in 't Lichtpunt. Onder de noemer "Ouderen ontmoeten politiek - politiek ontmoet ouderen" zijn de ouderen en de politieke vertegenwoordigers in gesprek met elkaar gegaan.

Lees verder
21 februari 2010

SP-folderploeg van Crosestein t/m Vollenhove

Op zaterdag 20 februari kwam de folderploeg van de SP naar de wijk Crosestein om deze wijk van folders te voorzien. Het kabinet was die nacht net gevallen en of het toeval was is niet bekend, maar het folderen kon zowaar in het zonnetje.

Lees verder
19 februari 2010

Jongerencentrum Den Dolder

Maandagavond 15 februari was de wethouder uitgenodigd om te kijken hoe het Jongerencentrum in Den Dolder loopt, hoe het leeft. Tijdens een folderactie in Den Dolder werden we door een vrijwilliger uitgenodigd om eens te komen kijken in het Jongerencentrum.

Lees verder
18 februari 2010

Witte en rode vlekken in Bosch en Duin

Op uitnodiging van de SociëteitsCie ben ik als lijsttrekker naar het 'hol van de leeuw' gegaan. De SP in Bosch en Duin, wat kan die daar verbeteren? Een pittig debat, goed geleid en soms heel verrassend. Dus zeker interessant, maar zoals een van de aanwezigen me zei, "de standpunten van de SP zijn niet allemaal de standpunten van deze buurt".

Lees verder
17 februari 2010

Jongerendebat in raadszaal

Vandaag vond in de raadszaal van het gemeentehuis het jongerendebat plaats. De meeste jongeren mogen nu nog niet stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Maar dat maakte het debat zeker niet minder spannend.

Lees verder
15 februari 2010

SP in Den Dolder

Op zaterdag 13 februari was er een ploeg folderaars van de SP neergestreken in den Dolder.

Lees verder
15 februari 2010

Debatavond Dichterswijk

Op 10 februari vond er een debat plaats in de Dichterswijk. Het debat, georganiseerd door de Belangen Overleg Groep Dichterswijk (BOGD), werd gedisciplineerd geleid door de districtscommandant van de Brandweer Utrechtse Heuvelrug. Waarbij duidelijk de discipline van de praatgrage raadsleden op de proef werd gesteld.
Jeroen van Ravestijn debatteerde namens de SP.
De behandelde thema's waren het contact van de buurtbewoners met de gemeente Zeist, het werken in een woonwijk, het verkeer in de wijk en natuurlijk de geplande bouw in het Sanatoriumbos.

Lees verder

Pagina's

U bent hier