h

SP stemmers bedankt!

6 maart 2010

SP stemmers bedankt!

Het bestuur en de fractie willen u bedanken voor het vertrouwen dat u afgelopen woensdag heeft uitgesproken door uw stem aan ons te geven.

De uitslag was tegenvallend en we zullen het de komende 4 jaar met één zetel in de raad moeten doen. Dat was best even moeilijk maar onze inzet zal de komende periode niet minder zijn. We gaan “niet mokkend aan de kant staan”.
Elke laatste zaterdag van de maand zullen we weer in winkelcentrum Belcour zijn. Heeft u iets waarvan dat u vind dat de politiek dat moet weten of mogelijk iets aan kan doen, schroom dan niet om de fractie of afdeling te benaderen.

Wij willen bezig blijven om Austerlitz, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin en Zeist beter te maken. Daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken.
Doe mee, steun de SP ook in de toekomst en word nu lid. Ga samen met ons aan de slag!

U bent hier