h

Mag ik aan u voorstellen: onze lijst

25 februari 2018

Mag ik aan u voorstellen: onze lijst

Foto: SP

Mijn naam is Annemieke Pluijgers-Zwaneveld. Ik ben 31 jaar oud en moeder van vier kinderen. Mijn man (en ik dus ook een klein beetje) heeft een eigen bedrijf. Hierdoor heb ik van dichtbij ervaren wat het MKB nou inhoudt en waar onze ondernemers tegenaan lopen. Maar ook waar wij als gemeente extra stappen zouden kunnen zetten om ondernemen leuker en makkelijker te maken.

Het contact hebben met mensen, praten en samen oplossingen bedenken voor zaken die bij mensen spelen vind ik fantastisch. Bovendien past deze manier van politiek voeren helemaal bij onze partij. Samen sta je tenslotte sterker en al deze gesprekken maken het werk in en om de raad enorm interessant en leuk. Wij kunnen echt iets veranderen samen. Ik was dus enorm vereerd toen ik werd gevraagd om de lijst van de SP aan te voeren als lijsttrekker.

Maar als je veel wil veranderen is het natuurlijk enorm belangrijk om allemaal kanjers om je heen te hebben. Dat alles wat u als bewoner van onze gemeente voelt en denkt ook echt goed kan worden verwoord.

Daarom stel ik graag onze lijst aan u voor. Stuk voor stuk mensen met een eigen visie op onderwerpen die spelen in onze gemeente. Van woningbouw tot onderwijs en hoe wij met elkaar om willen gaan. Mensen uit het veld, en met een sociaal hart dat links klopt.

Wie heeft uw stem 21 maart?

Annemieke Pluijgers
Lijsttrekker SP Zeist

U bent hier