h

Felicitaties voor Anjana en Sirjana

27 september 2009

Felicitaties voor Anjana en Sirjana

Met hulp van iedereen die een handtekening heeft gezet en de aandacht, die vooral ook de Nieuwsbode heeft gegeven, is de eerste slag gewonnen. Sirjana en Anjana mogen blijven. Zaterdag waren ze op bezoek bij de SP-caravan op de 1e Hogeweg.

"Dit is een voorbeeld voor vele kinderen, waarvan het lijkt dat ze in een hopeloze toestand zitten", zei Pieter Wout Duquesnoy, statenlid SP. "Het is belangrijk dat we onze nek blijven uitsteken voor de Rechten van het Kind." Hierbij overhandigde deze Zeister SP-er ook een klein presentje aan Sirjana en Anjana, met alle felicitaties voor hen. En ook waren er nog honderden handtekeningen op papier, waarbij ook vele raadsleden uit Zeist en statenleden van de Provincie Utrecht hun handtekening hebben gezet. Er zal nog veel overleg en zorg volgen maar een eerste goede stap is gemaakt.

Felicitaties en nog meer handtekeningen voor Anjana en Sirjana

U bent hier