h

Stem 15 maart SP

13 maart 2023

Stem 15 maart SP

Foto: SP Zeist

SP bustour door de provincie
"Wij komen als winnaar uit de bus"

Op zaterdag 18 februari toerde er een speciale SP-bus door de provincie Utrecht om aandacht te vragen voor het Openbaar Vervoer. Lijsttrekker Jan Breur bezocht, met een alsmaar groeiende groep SP'ers Utrecht, Bilthoven, Zeist, Leusden en Amersfoort. Hun boodschap: het OV moet weer in publieke handen.

In Zeist werd de wijk Vollenhove bezocht. "In het kader van 'Vollenhove Vooruit' willen de provincie, de gemeente en verschillende ministeries investeren in deze wijk. Maar in dat hele project mis ik idee├źn over het openbaar vervoer," zegt Breur. "Hoe mooi en leefbaar de wijk ook wordt; mensen willen ook wel eens weg. Of bezoek ontvangen. Goede busverbindingen zijn dan essentieel."

Hoewel de bustour primair in het teken stond van het Openbaar Vervoer, was er ook aandacht voor andere thema's. Zo lieten Breur en de andere kandidaten zich bijpraten over de koffiezaak waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan de slag kunnen, en over de Weggeefwinkel.
Breur: "Mooie initiatieven, waarvan ik er graag meer zie in de provincie."

Stem daarom SP op 15 maart!

U bent hier