h

Vragen over renovatie L-flat

27 januari 2023

Vragen over renovatie L-flat

De SP-Zeist wil graag weten hoe de bewoners tegen de renovatie van hun woning in de L-flat aankijken en hoe tevreden ze zijn over het wonen in die flat op de Laan van Vollenhove.

De SP-Zeist gaat daarom een vragenlijst verspreiden in de hele flat en we gaan deze deur tot deur ophalen. Hier starten we mee op 28 januari. De SP maakt deze ronde omdat we van een aantal bewoners hebben gehoord dat er problemen zijn met de renovatie, bijvoorbeeld dat de woning na oplevering nog steeds tocht of dat de ventilatie niet naar behoren werkt.

De SP wil graag weten of meer mensen problemen hebben. De papieren vragenlijst kan ook worden gedeponeerd in de rode SP-brievenbus bij de voordeur van de weggeefwinkel op de Laan van Vollenhove 2191. De ingevulde vragenlijst kan men ook opsturen naar:  SP Zeist, Ridderschapslaan 20, 3703 SN te  Zeist.
Online is de vragenlijst in te vullen op:  https://tinyurl.com/spzeist

U bent hier