h

SP-Zeist kiest nieuwe voorzitter

10 november 2021

SP-Zeist kiest nieuwe voorzitter

Foto: G. de Heus

Op de ALV van 5 november heeft de ledenvergadering unaniem ingestemd met een nieuwe afdelingsvoorzitter voor de SP-Zeist, Bart van Holsteijn.

Deze verkiezing was noodzakelijk omdat eind oktober de zittende voorzitter, Foppe de Haan, was geroyeerd door het landelijk bestuur van de SP. Foppe deed mee in het Marxistisch Forum en was een kandidaat voor het algemeen bestuur van de SP. Nadat het Marxistisch Forum door de partijraad als politieke partij werd bestempeld kon Foppe niet bij zowel SP als bij Marxistisch Forum meedoen. De ledenvergadering heeft Foppe bedankt voor zijn werk voor de partij en heeft veel vertrouwen in Bart, de nieuwe voorzitter. Het wordt een drukke tijd met een congres volgende maand en volgend jaar gemeenteraadsverkiezingen.

Reactie toevoegen

U bent hier