h

Ledenvergadering SP Zeist

28 oktober 2021

Ledenvergadering SP Zeist

Op 5 november aanstaande houdt SP Zeist een ledenvegadering, waar gesproken zal worden over deelname raadsverkiezingen 2022 en de toekomst van de afdeling.

Het partijbureau heeft in eerste instantie besloten dat SP Zeist niet aan de raadsverkiezingen van 2022 mag meedoen. Het afdelingsbestuur heeft hier bezwaar tegen aangetekend. We krijgen nog kans om aan te tonen dat we dat wel kunnen en naar de mening van het bestuur ook moeten doen. Afgelopen week is de voorzitter geroyeerd en derhalve is het bestuur niet meer compleet. Er zal dus op de ledenvergadering ook een nieuwe voorzitter gekozen moeten worden. De vergadering vindt plaats op vrijdag 5 november 20:00 uur de Walkartkerk, Kerkweg 19-23. Achterom parkeren is mogelijk.

Reactie toevoegen

U bent hier