h

Ons land moet eerlijker

4 maart 2021

Ons land moet eerlijker

In Utrechtse Heuvelrug staan nog de ouderwetse verkiezingsborden. Niks PDF insturen en het is klaar, maar met lijm, kwast en ladder de straat op. SP afdeling-Zeist en sub-afdeling SP-Heuvelrug trokken hiervoor samen op. Met een prachtig rood resultaat.

Foto: SP

Wij zijn niet tegen rijkdom, maar wel tegen armoede. Wij strijden voor een eerlijker en socialer Nederland. In woord én daad. Met lokale acties, goede voorstellen in de Tweede Kamer en onderzoek naar misstanden. En dat heeft succes! Mede dankzij de SP is de toeslagenaffaire aan het licht gekomen, waarin mensen zijn gediscrimineerd en onterecht zijn beschuldigd als fraudeur. Maar dat is het begin. Wij blijven knokken voor een eerlijk Nederland!

Nu is het moment om ons land eerlijker te maken. Strijd met ons mee en stem SP.

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier