h

Dat verklaar en beloof ik

18 september 2019

Dat verklaar en beloof ik

Met deze woorden heeft David Tompot (rechts op de foto) zijn raadslidmaatschap van de gemeente Zeist aanvaard namens de SP.
Tevens heeft Foppe de Haan in de raadsvergadering van 17 september 2019 dezelfde woorden uitgesproken. Hij is vanaf nu buitengewoon raadslid namens de SP in de gemeenteraad van Zeist. Namens het hele afdelingsbestuur wensen we hen veel wijsheid en succes toe.

Foto: Pieter Wout Duquesnoy

Deze wisseling van de wacht is helaas nodig omdat Annemieke Zwaneveld de SP en de politiek vaarwel heeft gezegd. "Ik vind het heel erg jammer dat Annemieke de politiek heeft verlaten. Natuurlijk respecteren we haar besluit. Annemieke heeft zich altijd met hart en ziel ingezet voor de burgers en de kleine ondernemers in Zeist. Met een bevlogenheid waar ik, als kersvers raadslid, voor de toekomst zeker inspiratie uit kan halen." aldus David.

Reactie toevoegen

U bent hier