h

Geen muur in Zeist centrum

21 februari 2019

Geen muur in Zeist centrum

Foto: SP

Zaterdag 16 februari was gedenkwaardig voor Zeist, een heuse demonstratie in het centrum. Vele mensen, soms met gele hesjes, die weer een fatsoenlijke doorgang willen in het centrum voor de auto.

Met "geen muur in Zeist centrum" willen vele inwoners en ondernemers dan ook de openstelling van de Voorheuvel tussen Weeshuislaan en Hogeweg.            Waarbij je dan ook een mooie, directe route hebt uit het centrum naar de Utrechtseweg.

Namens de SP was Pieter Wout Duquesnoy aanwezig. "Ik heb vooral geluisterd naar oplossingen en was eerst erg sceptisch over openstelling van de Voorheuvel. Wordt het dan niet te gevaarlijk voor voetgangers en fietsers?

Terecht dat men opmerkte dat er in de tijd dat het tijdelijk was opengesteld geen ongelukken zijn gebeurd. Als iedereen daar maar voorzichting doet".

Juist daarom had Annemieke Zwaneveld in de raadsvergadering al aandacht gevraagd voor veiligheid bij die openstelling. Met alle informatie die de raad heeft gekregen van de inwoners mag het nu snel tot een goede oplossing komen.

Reactie toevoegen

U bent hier