h

Kinderen uitzetten kan niet

3 juli 2018

Kinderen uitzetten kan niet

Drie kinderen, van Oekrainse ouders en geboren in Nederland en woonachtig in Culemborg dreigen zaterdag te worden uitgezet. De SP-fractie in Zeist zegt: Dit pik ik niet. Fractievoorzitter Annemieke Pluijgers vroeg voor deze belachelijke uitzetting aandacht tijdens het debat over het inwonersakkoord. Annemieke:
"Ik wordt zo kwaad, ook als ik kijk naar mijn eigen kinderen. Dit zou toch niemand toelaten.

Bij dit inwonersakkoord, dat de gemeente Zeist en vooral de coalitie wil gaan sluiten met haar inwoners hebben we het over een gezamenlijke maaltijd. Maar dat er kinderen, die in Zeist vastzitten (Kamp Zeist) uitgezet worden, dat is voor me als een gerecht met een heel wrange smaak".  Geef je steun op www.lekenlinge.nl/#/actie-voor-maksim-andropov
want dit landelijke beleid is absurd.

Reactie toevoegen

U bent hier