h

SP steunt stakende leraren opnieuw

4 oktober 2017

SP steunt stakende leraren opnieuw

Foto: SP

Donderdag 5 oktober wordt er opnieuw gestaakt door onze basisschool leerkrachten. Een eerlijk loon en aandacht voor de enorme werkdruk is het doel van deze staking. De SP staat helemaal achter deze staking. Om goed onderwijs te krijgen voor al onze kinderen moet je willen investeren in de mensen die voor onze klassen staan. Dit moet zowel financieel, dus met meer loon, als met middelen zoals bijvoorbeeld kleinere klassen of extra handen in de school.

Om te laten zien dat wij de leerkrachten een hart onder de riem steken hebben wij bij verschillende scholen een lekker chocolaatje voor bij de koffie gebracht. Een extraatje, maar wij hopen natuurlijk dat de landelijke politiek een echt extraatje gaan geven en dat er zal worden geluisterd naar onze leerkrachten! Zodat het volgende kleinigheidje dat wij brengen een taart zal zijn om successen te vieren!

Foto: SP

Foto: SP

U bent hier