h

SP Zeist steunt stakende leraren en leraressen

27 juni 2017

SP Zeist steunt stakende leraren en leraressen

Foto: SP

Iedereen met kinderen heeft het gemerkt vandaag: stakende leraren en leraressen waardoor scholen een uur later begonnen. De SP deed in het hele land mee aan deze actie, zo ook in Zeist. Vanochtend hebben wij een grote taart aangeboden bij basisschool De Griffel om deze leraren en leraressen te ondersteunen en te laten weten dat wij helemaal achter ze staan.

De leraren en leraressen waren heel blij met deze actie. Wij wensen alle leraren en leraressen in heel Nederland die vandaag het werk een uur neer hebben gelegd of vanmiddag naar het protest gaan heel erg veel succes. Wij hopen natuurlijk van harte dat het loon van leraren en leraressen omhoog gaat maar ook dat de werkdruk zal worden aangepakt. Want laten we niet vergeten: onze leraren en leraressen leggen de basis bij onze kinderen. Zij verdienen en goed en eerlijk loon en minder werkdruk!

Zie de website van de organisatie voor meer informatie.

U bent hier