h

“ Dat verklaar en beloof ik”

25 september 2016

“ Dat verklaar en beloof ik”

Dat waren de woorden van Jan Achterberg op de Raadsvergadering van dinsdag 6 september. Jan vervangt tijdelijk ons vaste raadslid Annemieke Pluijgers die de raadstaken aan Jan heeft overgedragen omdat zij wederom moeder is geworden.

 

Foto: Pieter Wout Duquesnoy

Jan is al jaren de fractie-assistent voor onze fractie en kent als zodanig het reilen en zeilen van het gemeenteraadswerk. Jan begeeft zich meestal in de zaken die te maken hebben met het sociale domein.

Jan gaat samen met Pieter Wout het najaar de wellicht pittige onderwerpen beoordelen en van een voor-of tegenstem voorzien.
Eind november zal als alles goed gaat Annemieke weer terug in de raad komen.

Maar voor nu Jan: Succes!

Reactie toevoegen

U bent hier