h

Eindelijk fietstunnel in Den Dolder

6 april 2016

Eindelijk fietstunnel in Den Dolder

Foto: SP

Tijdens de gemeenteraad van eind maart is er een echt JA gezegd om het fietstunnetje bij de Tolhuislaan onder het spoor te gaan graven. Uiteraard heeft de SP in die raadsvergadering voor gestemd. Pieter Wout Duquesnoy: "Het is een joepie-gevoel. Na vele jaren wordt dan toch de belofte van de raad waar gemaakt. Die fietstunnel bij de Brede School gaat er komen met dit bestemmingsplan. Uiteraard komt straks de discussie over het sluiten van de spoorovergang, dat zal nog wel vele malen spannender worden."

De fietstunnel is beloofd bij de bouw van de Brede School, zodat kinderen uit zuidelijke Den Dolder ook veilig naar school konden gaan. De kinderen van toen zijn bijna allemaal het nest al uitgevlogen, maar voor toekomstige generaties kan er nu toch snel worden gestart met de bouw van deze fietstunnel onder het spoor.

Reactie toevoegen

U bent hier