h

Nee voor referendum Oekraine

21 maart 2016

Nee voor referendum Oekraine

Op woensdag 6 april mag Nederland naar de stembus voor een ja voor of nee tegen het associatieverdrag met Oekraïne. Om je te helpen een beter idee te krijgen hoe, maar vooral waarom te stemmen, verwijzen wij je graag naar www.6aprilnee.nl.

Ook zouden we er graag nog een keer op wijzen dat hierover komende woensdag 23 maart in het gemeentehuis te Bunnik zal worden gedebatteerd door Tuur Elzinga (1e-kamerlid voor de SP) en Han Ten Broeke (2e-kamerlid en buitenlandwoordvoerder van de VVD).

Foto: SP

Natuurlijk zullen we de komende tijd ook de straat op gaan. De komende weken moeten er nog een boel flyers worden verspreid, waarbij we alle hulp waarderen (ook als je alleen flyers kunt verspreiden in je eigen straat, blok of flat). In verband hiermee hebben we afgelopen woensdag een klein begin gemaakt door de verkiezingsborden van posters te voorzien, waaronder bij het station

Reactie toevoegen

U bent hier