h

Rabobank laat lege plek in centrum Zeist

2 februari 2016

Rabobank laat lege plek in centrum Zeist

Terwijl helemaal aan de andere kant van centrum Zeist een supermarkt gebouwd gaat worden, laat de Rabobank een grote lege plek op de Hogeweg. De SP is van mening dat dit het bruisender maken van het centrum niet makkelijker maakt. Teun van der Keuken spreekt in de Volkskrant al over de holle frase, als hij het heeft over de Rabobank-slogan "een aandeel in elkaar".

Eerder al stond in diezelfde krant een kritisch artikel toen bij het onslag van duizenden bankmedewerkers de bank toch durfde te zeggen dat zij "de regionale focus niet kwijt willen, integendeel….”.

Foto: SP

Wrang is het voor alle klanten van de Zeisterse Triodosbank. Voor onder andere geldstortingen waren deze afhankelijk van het kantoor aan de Hogeweg. Nu wordt ook hen verteld dat ze voor dit soort zaken maar naar Driebergen of Bilthoven moeten gaan.
Pieter Wout: "Je stond daar geregeld in de rij omdat zoveel mensen daar contant geld kwamen storten, ik snap deze move van de bank niet". Op loopafstand van het lege kantoor zitten nog twee banken met dezelfde service, echter dat is alleen voor de eigen klanten. Enige vorm van samenwerking ten goede van alle klanten ontbreekt helaas".

Reactie toevoegen

U bent hier