h

Basta op Belcour

27 november 2013

Basta op Belcour

Terwijl de vakbonden, samen met onder andere de SP, in Utrecht hun manifestatie houden voor eerlijke banen en eerlijk werk, staat de SP-Zeist op Belcour op zaterdag 30 november. Met "Basta, de ommekeer" geeft de SP aan dat het anders moet en kan. Daarbij wordt de SP Zeist deze keer ondersteund door de weggeefwinkelkraam en Vila Velha. Duurzaamheid en hergebruik is het toverwoord.

De laatste zaterdag van november is Internationaal Niet-Winkeldag. Daarbij wordt aandacht gegeven aan de duurzaamheid door de jacht op consumeren af te remmen. En daar een draai aan te geven. Kom bijvoorbeeld naar de weggeefwinkelkraam, waar bruikbare goederen en goede kleding gedoneerd is en aan anderen weer worden weggegeven. Niet weggooien, maar hergebruik (voor meer informatie, zie Facebook). En Vila Velha is aanwezig om uw oud ijzer en andere metalen in te nemen. Met de opbrengst daarvan worden projecten ondersteund in arme wijken in Braziliƫ.

Zaterdag 30 november, bij de fontein op Belcour van 11.00 tot 15.00 uur.

Niet-Winkeldag 2013

U bent hier