h

Willeke Alberti tekent ook voor zwembad de Waterman

2 oktober 2013

Willeke Alberti tekent ook voor zwembad de Waterman

Sterrenberg, het zorgterrein van Abrona bij Huis ter Heide, werd feestelijk geopend op zaterdag 14 september. Prachtige nieuwbouw en renovatie van de zorgwoningen en ook nog eens een nieuwe woonwijk. De feestelijke middag werd onder andere verzorgd door een optreden van Willeke Alberti.

De fikse regenbuien konden dit feest voor alle bewoners echt niet bederven, vol overgave wist Willeke de bewoners enthousiast mee te krijgen. Met datzelfde enthousiasme tekende ze ook de petitie voor behoud van zwembad de Waterman. Zeer bewogen met de cliënten van Abrona en geschokt dat op dit mooie vernieuwde terrein het zwembad per 1 januari moet sluiten.

Willeke Alberti

Zwembad de Waterman is er vooral natuurlijk voor alle cliënten, die wonen op Sterrenberg. Maar ook cliënten van Dennendal (Reinaerde), Sherpa/Amerpoort komen er graag. Er zijn allerlei aanpassingen, zodat hier een ideale plek is om beweging te krijgen en plezier te hebben. En natuurlijk kan de Waterman ook een plek zijn voor de nieuwe bewoners van de woonwijk Sterrenberg om even in het water te genieten, met het hele gezin of snel een sportieve inspanning voor het eten.

Bezorgde client

Maar neen, de directie sluit dit zwembad, terwijl er zo goed als een deal lag met een professionele zwembad-uitbater. De ouders van cliënten zijn de handtekeningenactie gestart, samen met de mensen die in het zwembad werken. Op zaterdag 28 september heeft de SP weer over de 100 handtekeningen opgehaald op het Zeister Belcour, bij onze SP-stand. Op 8 oktober zullen de organisatoren van de actie alle handtekeningen aanbieden aan de gemeente. Dit vindt plaats rond 19.30 uur bij de inloop van de gemeenteraad van Zeist.

Bezoekers tekenen petitie

U bent hier