h

handtekening voor zwembad de Waterman

10 september 2013

handtekening voor zwembad de Waterman

De Waterman is een modern zwembad en heeft uitstekende faciliteiten voor mensen met een handicap. Geen toeval dus dat dit zwembad op de locatie Sterrenberg, waar Abrona zetelt, ligt. Bij het zwembad is bovendien een speciale fysiotherapie afdeling onder andere voor clienten en ernaast ligt een sportzaal.
Locatie Sterrenberg wordt nu ook ontwikkeld tot een normale woonwijk, waarbij gehandicaptenzorg en normale woningen door elkaar heen staan. De laatste tijd is de wijk flink gegroeid en zijn er veel mensen bijgekomen. Op 14 september wordt dat gevierd.

Zwembad de Waterman is voor de oude en de vele nieuwe bewoners van Sterrenberg. Het is ideaal voor de clienten van Abrona, maar ook Dennendal en Sherpa/Amerpoort en het is lekker dichtbij. Ook wordt het zwembad gebruikt door inwoners uit Huis ter Heide, Zeist Soest en natuurlijk Soesterberg. Abrona wil echter van het zwembad af, want het kost ze teveel. Net nu er een hele nieuwe wijk om de hoek bijkomt dreigt sluiting op 1 januari 2014. Een ramp voor de clienten en hun ouders. Deze zijn een handtekeningenactie gestart. Samen met de SP willen zij dat zwembad De Waterman in Sterrenberg open blijft. Voor uw handtekening kunt u onder andere in het zwembad zelf terecht tijdens openingstijden (http://www.abrona.nl/bewegingscentrum-de-waterman.html).

Zwembad Waterman

Op zaterdag 7 september hebben ruim 60 mensen bij de SP-caravan op Belcour hun handtekening gezet. De volgende mogelijkheid is 14 september, op Sterrenberg. Wij zullen dan van 12.00 t/m 16.00 uur aanwezig zijn bij de feestelijkheden.
Kunt u niet komen, dan stuurt u een mail naar woonplaats: Houdt zwembad De Waterman open!">pieterwout@tomaatnet.nl waarin u uw naam, uw woonplaats en de tekst "Houdt zembad De Waterman open" plaatst. Dan zorgt de SP Zeist dat ook uw protest op de juiste plek terecht komt. En wilt u zelf met een handtekeningenlijst bij vrienden en familie handtekeningen ophalen, dus kunt u HIER het formulier downloaden.
U kunt de ingevulde lijst inleveren bij de Waterman of ook op Ridderschapslaan 20 in Zeist. Doe dit wel vóór 7 oktober. Bij de inloop van 8 oktober worden alle handtekeningen aan de gemeente aangeboden.

U bent hier