h

Wat vindt u van de bus in Zeist?

22 februari 2013

Wat vindt u van de bus in Zeist?

1 voor OV

In 2012 steunden ruim 5000 mensen de SP-campagne "1voorOV" tegen de bezuinigingen op de bus in Zeist. De SP krijgt nog steeds klachten en vragen binnen over het schrappen van bushaltes in Zeist. Maar een deel van wat zou worden afgenomen, hebben we kunnen behouden. We geven niet op en nu is er een nieuwe kans. Er wordt al weer gewerkt aan de dienstregeling voor 2014. En, in tegenstelling tot vorig jaar, vraagt het Bestuur Regio Utrecht (BRU), verantwoordelijk voor het openbaar vervoer, de inwoners en reizigers dit keer wél om hun mening.

De SP raadt u dan ook aan uw mening aan het BRU te laten weten. Uw reactie aan het BRU kunt u sturen naar OVin2014@regioutrecht.nl en de SP ontvangt graag een kopie (zeist@sp.nl).

Hoe meer reacties hoe beter. Daar kunnen wij dan weer mee aan de slag, bijvoorbeeld naar het BRU toe of in de raad. Let op! U heeft slechts tot 4 maart de tijd om te reageren. Dat is belachelijk kort, de SP Utrecht heeft verzocht dat te verlengen, maar daarover is nog geen uitsluitsel. Reageer dus snel. In dit document staat die visie maar het is nog vooral gericht op de stad Utrecht.

U bent hier