h

Koffietijd voor vrijwilligers Repaircafe Zeist

13 januari 2013

Koffietijd voor vrijwilligers Repaircafe Zeist

Zaterdag 12 januari werd het tweede Repair Café in Zeist gehouden.
Het Repair Café vond plaats in het gebouw van het Christelijk College Zeist aan de Graaf Adolflaan 4 in de wijk Kerckebosch. Tussen 10:00 en 14:00 konden mensen hun spulletjes ter reparatie aanbieden.

repair cafe in actie

Geen koffietijd voor de vrijwilligers, ruim voor 10.00 uur stonden de eerste klanten al op de stoep. Een bonte stoet van mensen volgde. Ruim 80 artikelen werden ter reparatie aangeboden waaronder opvallend genoeg veel halogeen schemerlampen. Soms was reparatie daarvan niet mogelijk en werd na het stellen van de diagnose een lijstje met te bestellen reserve onderdelen meegegeven. Ook de weggeefwinkel Zeist mocht met een kraam aanwezig zijn. Ook daar werden goede zaken gedaan.

een reparatie in uitvoering

Bijzondere zaken ook. Een bezoeker die graag zijn bandrecorder gerepareerd had willen zien worden. zodat zijn ernstig zieke vader nog een keer oude opnames kon terugluisteren kan binnenkort een bandrecorder afhalen. Op dit moment is nog niet bekend wanneer precies het 3e repair cafe in Zeist zal plaatsvinden, maar wij raden u aan om er de volgende keer eens een kijkje te gaan nemen !

een fiets in de reparatie

De vrijwilligers laten er graag hun koffie voor koud worden.

reparateur legt uit

U bent hier