h

WAKE BIJ DETENTIE CENTRUM ZEIST 6 JANUARI 2013

31 december 2012

WAKE BIJ DETENTIE CENTRUM ZEIST 6 JANUARI 2013

Zolang de situatie omgewijzigd blijft, blijven de Raden van Kerken van Soest en Zeist maandelijks een Wake houden bij Detentiecentrum Zeist. Dat is: zolang mensen zonder strafblad worden opgesloten. De landelijke pers besteedt momenteel veel aandacht aan het lot van uitgeprocedeerde asielzoekers, die ten onrechte in vreemdelingenbewaring zijn.

Vooral de strafbaarstelling van illegaliteit roept veel vraagtekens op. Er moet worden gezocht naar een andere manier van opvang. Door onze jarenlange maandelijkse aanwezigheid proberen wij de aandacht te vestigen op deze humanitair ontoelaatbare situatie.

Het thema is: Een nieuw begin?

Breng bloemen mee!
Breng mensen mee!
Breng licht!

Werkgroep Kerkelijke Ondersteuning Vluchtelingenwerk
van de Raad van Kerken Zeist

Tijd: 16.30 uur

Plaats: Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg
Per auto: Afslag Soesterberg, ri. Militair Luchtvaartmuseum
Openbaar vervoer: bus 56, halte Kampweg Soesterberg, 10 min. lopen via Kampweg

Raden van kerken Zeist en Soest/Soesterberg
Informatie: 030 6962283 / 035 6013882

NB Op dit moment is er in het detentiecentrum behoefte aan winterkleding. Mocht u (nog goed te dragen) broeken, truien of winterjacks over hebben, dan kunt u deze in een gesloten plastic zak afleveren bij de ingang van de Vredekerk in Soesterberg. Graag voorzien van een label 'detentiecentrum'.
Hartelijk dank!

U bent hier