h

How to jail a refugee party

17 december 2012

How to jail a refugee party

Kamp Zeist was op 16 december het toneel van de "How to jail a refugee"-party. Maar het was geen feestje. het collectief van howtothrowachristmasparty.nl heeft, in samenwerking met de anvb.org , een concert georganiseerd bij kamp Zeist. Speciaal voor de uitgeprocedeerde en onschuldig opgesloten asielzoekers in kamp Zeist.

refugee party
foto beschikbaar gesteld door slotstadnieuws

En om ook bij jongeren in Nederland aandacht te vragen voor deze schrijnende situatie. Er was een grootste opkomst, ruim 250 mensen. Ook nu weer, net als bij de wakes, de communicatie met de mensen binnen. Zij weten dat er aan hen gedacht wordt, maar ook dat er voor rechtvaardigheid wordt gestreden. Een van de liederen is hier te zien en horen:.

liederen worden ten gehore gebracht
foto beschikbaar gesteld door slotstadnieuws

Over zo'n 2 weken is er weer een wake om 16.30 uur bij Kamp Zeist. Om precies te zijn op 6 januari. En ook kun je de mensen aandacht geven door hen een extra communicatiemiddel te geven.

het publiek bij de wake
foto beschikbaar gesteld door slotstadnieuws

Ook dit jaar is er weer de telefoonkaartenactie voor vreemdelingen in detentie. Doel is geld in te zamelen om alle onschuldig opgesloten mensen in kamp zeist een telefoonkaart te geven, zodat ze men vrienden en familie kunnen bellen met de kerst. Uw bijdrage kunt u overmaken op giro 7454020 ten name van "Stichting steuncomite asielzoekers en vluchtelingen in Zeist (SAVIZ). (Graag volledig adresseren, anders wordt het niet goed geboekt). Vermeld bij uw bijdrage dat het voor de telefoonkaarten is.

U bent hier