h

How to throw a christmas party geeft op zondag 16 december 2012 een concert bij kamp Zeist

19 november 2012

How to throw a christmas party geeft op zondag 16 december 2012 een concert bij kamp Zeist

Na de zegetocht langs Neêrlands popzalen eind 2011, zet How to throw a Christmas party ook dit jaar de juiste toon bij het kerstfeest. Met nieuwe liedjes, kersvers enthousiasme en de vertrouwde mix van sfeervol eerbetoon aan een eeuwenoud verhaal en die aanstekelijke explosie van engelenhaar, kerststalgadgets en sprankelend feest De opmars van How to throw a Christmas party was in 2011 niet te stuiten. Een uitverkocht Tivoli, optredens bij De Wereld Draait Door, 3fm, het Glazen Huis en drukbezochte shows in het hele land. Het idee van frontvrouw Lydia van Maurik om indiepopband Brown Feather Sparrow te beëindigen met een kerstplaat, ontpopte zich tot dit zinderende collectief. Dit jaar werd een nieuwe EP opgenomen in een stal, onder leiding van producer Pim van de Werken.

How to throw a christmas party komt op zondag 16 december 2012 om 17.00 uur in vol ornaat naar kamp Zeist

Om een speciaal concert om aandacht te vragen voor de erbarmelijke omstandigheden waaronder vluchtelingen in kamp Zeist worden opgesloten. Zij maken in hun drukke tourschema tijd vrij voor een avond kerst zoals het eigenlijk bedoeld is: als een wereld veranderend feest.

Wil je iets meer achtergrond? Check de korte docu 'Blind'. Of check de site van www.anvb.org.

Noteer 16 december in je agenda en kom naar dit unieke concert . Lydia van Maurik bestede eerder aandacht aan kamp Zeist met dit nummer

Voor meer informatie en updates kunt u de volgende website bezoeken http://www.facebook.com/WakeKampZeist

Deze actie wordt georganiseerd door een groep actieve jongeren die zich het lot van vluchtelingen aantrekken . Door het inzetten van sociale media en door een eigentijdse manier van actievoeren weten ze een groot publiek te betrekken bij acties zoals de wakes bij kamp Zeist.

Feest vieren bij een detentiecentrum waar vluchtelingen zitten opgesloten het klinkt tegenstrijdig . How to throw a christmas party zal veel media aandacht trekken
16 december gaat het gebeuren en jij bent uitgenodigd !

16 december 17.00 bij de ingang van het Detentiecentrum Kamp van Zeist, Richelleweg 13, Soesterberg

U bent hier