h

Dag van de Duurzaamheid 2012

12 oktober 2012

Dag van de Duurzaamheid 2012

Eén dag van de duurzaamheid? 365 dagen van de duurzaamheid!

Bij de weggeefwinkel Zeist kan dat gewoon!

Ruim 50 mensen bezochten de inloopochtend van de weggeefwinkel op de dag van de duurzaamheid. 50 mensen die spullen kwamen halen of juist brengen. Onder het genot van een kopje thee of koffie (uit mokken en kopjes uit de weggeefwinkel) stonden we samen stil bij hergebruik en duurzaamheid.

Bezoeker bij de weggeefwinkel

De weggeefwinkel Zeist begon ooit met een SP-weggeefwinkelkraam op internationale niet-winkeldag waarna al snel de Hyvespagina van de weggeefwinkel Zeist werd opgericht. De 14-daagse inloopochtend wordt goed bezocht. Woensdag 24 oktober is de weggeefwinkel aan huis weer open. Je vindt de weggeefwinkel aan huis op de Jan Scheplaan 8 3705 LJ in Zeist. Als je meer informatie wilt of spullen zoekt of juist over hebt, mail mij dan even naar jantjep@tomaatnet.nl.
Uiteraard zijn bruikbare spullen altijd welkom, mits ze schoon, heel en gangbaar zijn. Op dit moment is er vooral behoefte aan kinderkleding. In Zeist en omstreken haal ik die nu zelfs graag op met de bakfiets. Op naar 365 dagen van duurzaamheid!

De SP-Zeist zal op internationale niet-winkeldag de zaterdag voor Sinterklaas 24 november traditie getrouw weer met een weggeefwinkelkraam staan op Belcour. Inbreng van goederen en helpende handen om deze niet-winkeldag 2012 ook dit jaar tot een succes te maken zijn welkom. Wil jij goederen vervoeren, de kraam helpen bemensen of een leuke foto- of videorapportage maken, laat het ons even weten!
Op de foto thuiszorgmedewerker Peer. Hij was speciaal langsgekomen op de dag van de duurzaamheid. Hij nam een cadeautje mee als dank voor de samenwerking.

U bent hier