h

SPeed-weet/date in Zeist

2 september 2012

SPeed-weet/date in Zeist

Zaterdag 1 september trok het Zeister SP-campagneteam door Zeist. Met Roemer op de HY-bus trok dat weer flink de aandacht. In Den Dolder was het heerlijk flyeren en mensen aanspreken onder het genot van de klanken van een big-band op het Dolderse poppodium.

In winkelcentrum Vollenhove was het helemaal een rode bende. daar kwamen we onze linkse collega's van de PvdA tegen. Zo te zien kan dat een hele goede combinatie worden, rode rozen en frisse tomaatjes. In de Clomp kwamen we een andere bloem tegen.

Voorzitter SP Zeist Jan Voogdt ontvangt loten van De Zonnebloem

Daar verkocht de Zonnebloem, afdeling Zeist, loten voor de zonnebloemloterij 2012, zie www.zonnebloem.nl voor meer info. "Zonder elkaar is iedereen alleen", dat motto van de Zonnebloem spreekt ons SP-ers uiteraard aan. Met een goed gevoel, een aantal loten en vele flyers minder was dit weer een prachtige, geslaagde campagnedag. Roemer voor premier, het is een hoopgevend vooruitzicht.

Groep enthousiaste SP'ers op campagne

U bent hier