h

Plakoorlog Zeist - reprise

11 september 2012

Plakoorlog Zeist - reprise

"Jij hebt gelogen in de krant", dat was het eerste wat ik kreeg te horen van deze PvdA-er op Belcour. ?????
"Je zei dat er maar 12 posters passen op de Zeister verkiezingsborden, maar dat klopt niet. Het zijn er vierentwintig". Nou, ik stond even te kijken maar toen wist ik zeker, in ieder geval deze PvdA-er kan niet tellen. Of is het spoor helemaal bijster. Hij moet toch weten dat de SP eerst een gedegen analyse doet, voordat er actie komt.

En toch, laat ik dan eens zorgen dat ik hem nog een klein beetje tegemoet kom. Want het hangt natuurlijk helemaal af van het formaat van de aanplak. Inderdaad, zo kunnen er nog veeeeel meer partijen op één verkiezingsbord. Maar toch blijf ik erbij, er is te weinig ruimte voor 22 partijen. En als antwoord naar het CDA en de burgemeester: "Ja, de SP is wel creatief, er is altijd wel een plekje te vinden op die borden".

Poster Emile

U bent hier