h

Algemeen verkiezingsdebat in Zeist

6 september 2012

Algemeen verkiezingsdebat in Zeist

Vrijdag 7 september vindt in De Peppel het “grote verkiezingsdebat” plaats. Mocht je nog twijfelen, dan kan Chris Schaeffer je namens de SP overtuigen. Chris is deelraadslid in Amsterdam en staat 32-ste op de lijst. Maar ook als je al weet dat je SP gaat stemmen, ben je van harte welkom.

aankondiging verkiezingsdebat

Om Chris aan te moedigen en te steunen in het debat. Het debat wordt geleid door Job Boot, Zeistenaar en bekend van radio en tv. Elke vorm van debat is mogelijk, met natuurlijk onderwerpen als zorg (eigen risico), crisis, werkgelegenheid, pensioen en Europa. Het publiek kan ook vragen stellen, dit kan ook al vooraf via twitter met #debatzeist. Het CDA is aanwezig met Hanke Bruin Slot, de PvdA met John Kerstens, de SGP met Geert Schipaanboord. Van de SOPN is Johan Oldekamp aanwezig, van de VVD Mark Snoeren en van D66 Judith Swinkels.
De toegang is gratis, dus komt allen. Na afloop muziek.
In De Peppel, Montaubanstraat 106, de zaal is open om 20.00 uur, het debat start 20.30 uur.

U bent hier