h

SP organiseert Openbare verkiezingsavond “Nieuw vertrouwen” in IJsselstein

23 augustus 2012

SP organiseert Openbare verkiezingsavond “Nieuw vertrouwen” in IJsselstein

In de aanloop naar de verkiezingen organiseert de IJsselsteinse afdeling van de SP op maandag 3 september een openbare verkiezingsavond in Het Kruispunt in IJsselstein. Het thema van de avond is “Nieuw vertrouwen”. Dat is ook de titel van het verkiezingsprogramma.

Femke Reudler Talsma zal een toelichting geven op het verkiezingsprogramma van de SP. Met dit programma wil de SP het vertrouwen van de burger in de politiek terugwinnen. Is een sociale uitweg uit de crisis mogelijk? En hoe dan wel? Wat zijn de SPeerpunten van de SP? Maar ook: hoe denkt de SP dat te betalen? Waar gaat de SP investeren en waar bezuinigen?

De Europese samenwerking staat volop in de belangstelling en ter discussie. Er zal dan ook ruim aandacht zijn voor de vraag “Waar moet het heen met Nederland in Europa?”. Gaan we op de huidige liberale voet verder of zijn er andere, sociale mogelijkheden?

Femke is kandidaat-Kamerlid voor de SP. Ze deed Europese studies en is lid van de stadsdeelraad Centrum van de gemeente Amsterdam. Ze werkte als beleidsmedewerker bij het ministerie van Buitenlandse zaken in Den Haag en is nu medewerker bij het SP-team in Brussel.

De verkiezingsavond wordt gehouden in het Kruispunt, Touwlaan 36 in IJsselstein. De aanvang is om 20.00 uur, vanaf 19.30 uur is de zaal open.

Zie ook:

U bent hier