h

De bus mag niet uit de buurt

5 juli 2012

De bus mag niet uit de buurt

In de stadpers staat een artikel over het verdwijnen van de bushaltes in Zeist West en Zeist Noord. tegen dat verdwijnen van de bushaltes en de bezuinigingen op het BRU-geregelde busvervoer voert de SP actie met "1 voor OV".

De kop in de stadspers spreekt over "PvdA wil bussen redden" en dat klopt ook. SP-fractievoorzitter Pieter Wout Duquesnoy: "Ze moeten wel, de pvda, want het was hun raadslid dat in het BRU-bestuur dit heeft laten gebeuren. En ze zitten ook in het college van B&W". Gelukkig wordt in het artikel opgeroepen naar de informatieavond op 4 juli te gaan. In het kerkelijk centrum in De Clomp om 19.30 uur. Daar zal de gemeente vertellen waarom het schrappen van de bushaltes noodzakelijk is. En kunnen de mensen laten horen wat hun mening is. En de SP is daar uiteraard bij met de petitie en met informatie. De SP wil niet alleen de bussen redden, de SP doet er ook echt iets voor.

U bent hier