h

vol er tegenaan!

18 juni 2012

vol er tegenaan!

Op 12 september worden de verkiezingen voor de Tweede Kamer gehouden. Een belangrijke dag voor onze partij. We staan erg hoog in de peilingen, maar we weten natuurlijk allemaal dat die verkiezingsdag de enige echte peiling onder de bevolking is. De voorbereidingen zijn in volle gang. Niet alleen door Emile Roemer en zijn fractie, nee binnen de hele partij gonst het van de activiteiten.

In onze afdeling zijn we druk met het bespreken van de verkiezingsprogramma’s. Met een redelijke opkomst van jullie hebben we een zinvolle discussieavond gehad over het verkiezingsprogramma. Dit moet allemaal gebeuren om op het congres van 30 juni het verkiezingsprogramma vast te stellen.
Er word natuurlijk ook gewerkt aan het verkiezingsmateriaal. We zullen per slot van rekening toch de kiezer moet laten weten dat er wel degelijk wat te kiezen valt. We hebben als partij, maar ook als afdeling de laatste tijd ons geld zuinig ingezet, en daar kunnen we nu profijt van hebben.

Het bestuur in de afdeling gaat zich beraden op wat we nog moeten doen om ook de campagne in Zeist goed op poten te zetten en goed te laten verlopen. We gaan inventariseren hoeveel er onder jullie bereid zijn om een deel van je wijk te folderen, dat kan uiteraard ook met onze hulp.

Maar naast het folderen zullen de verkiezingsborden weer geplakt moeten worden en daarna onderhouden.
Dat geldt uiteraard niet alleen voor Zeist maar net zo goed voor Bunnik, Odijk en Werkhoven.

Als jullie vragen of opmerkingen hebben, of misschien heb jij wel een fantastisch idee om de SP goed te laten zien in Bunnik, Odijk, Werkhoven en Zeist, bel, e-mail of schrijf ons dan. We kunnen dan met elkaar kijken wat haalbaar is.

Jan Voogdt

U bent hier