h

Bushalte moet weg?

9 juni 2012

Bushalte moet weg?

De SP Zeist heeft bij de bushaltes, die in de buurten van Zeist met opheffing bedreigd worden, informatiebordjes opgehangen. De actie 1voorOV.nl is een regionale SP actie, waarbij we strijden tegen de bezuinigingen op het openbaar vervoer in onze regio.

Zie ook de informatie www.1voorOV.nl en teken daar de petitie. Een eerste succes heeft de actie al opgeleverd. Het BRU heeft een aantal maatregelen in de stad Utrecht terug gedraaid. Maar in Zeist wil men nog steeds haltes weghalen in de Verzetswijk, Staatsliedenkwartier en Dichterswijk, in Kerckebosch en bij Nijenheim.

Voorbijganger bekijkt het pamflet

"Dat is toch belachelijk", was het commentaar van een oudere dame, "ik kan slecht lopen en helemaal naar de Weteringlaan is voor mij veel te ver". Een jonge vrouw op weg naar school: "Dan kan ik dus niet meer naar mijn opleiding toe! Waar moet ik dan opstappen?" Niemand snapt waarom het Bestuur Regio Utrecht met dit soort plannen komt en men is helemaal verbijsterd als ze horen dat Burgemeester & Wethouders van Zeist dit stommem plan hebben goedgekeurd.

Pieter Wout bij bedreigde bushalte

Wilt u ook dat bushaltes als Grote Koppel, Nijenheim, Koppelweg, de Sluis, Verzetslaan, Vrijheidsplein, Johannes Postlaan, Burgemeester Patijnlaan, van der Merschlaan, Jacob van Lennepplein, Berkenlaan, Kritzingerlaan, Graaf Adolflaan en Prinses Margrietlaan 235 blijven bestaan? Teken dan de petitie op www.1voorOV.nl .

U bent hier