h

Volop interactie mogelijk met de SP Zeist

21 maart 2012

Volop interactie mogelijk met de SP Zeist

Je kunt op veel manieren de SP Zeist een handje helpen Je medewerking is heel erg welkom!
Contact leggen kan op allerlei manieren, zelfs nog te voet, per brief en telefoon. Je vind alle gegevens van onze bestuursleden op /contact.shtml
Lid worden van de SP is eigenlijk nog het mooiste. Dan kun je overal over meepraten en aan alle activiteiten meedoen.

Op onze website vind je het laatste nieuws van onze afdeling.
Ons werkgebied is Zeist, Austerlitz, Den Dolder, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Bunnik, Odijk en Werkhoven. Welke acties voeren we? Wat doen we in de gemeenteraad?
Uiteraard kan je ons gemeenteraadslid Pieter Wout Duquesnoy iedere laatste zaterdag van de maand vinden bij de SP caravan op Belcour.

Sinds kort heeft de SP Zeist ook een twitteraccount https://twitter.com/#!/SPZeist. Dmv dit account kunnen we nog sneller communiceren over zaken die wij als SP belangrijk vinden. Samen met onze SP leden kunnen we onze standpunten ook zichtbaar maken op de digitale snelweg.
Op dit moment hebben we 389 volgers, onder de volgers veel politieke tegenstanders, maar ook medestanders . Onze medestanders zijn onze oren en ogen, wij luisteren graag naar uw mening.
Om meer bekendheid te geven aan ons bestaan op twitter hebben we een leuke actie.
Volg nu de SPZeist ook op twitter via https://twitter.com/#!/SPZeist en RT deze tweet https://twitter.com/#!/SPZeist/status/182440177631899648
Bij 500 volgers verloten we deze prachtige oorbellen http://pic.twitter.com/zKm9AuFL Of je de oorbellen nu wint of niet, je blijft zo wel razendsnel op de hoogte van het laatste nieuws van de SPZeist en je laat aan je volgers zien dat je ons in woord en in daad steunt. Op naar de 500 volgers dus !
Doe mee met de SPZeist. In 2014 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen, door nu al gebruik te maken van sociale media kunnen we ons Zeister SP raadslid Pieter Wout Duquesnoy niet alleen zichtbaar maken in de raad en op straat maar ook via de digitale media.
SP raadslid Pieter Wout Duquesnoy verheugd zich er dan ook op om de SP-eciale oorbellen te overhandigen aan een van de 500 volgers op twitter.

U bent hier