h

SP staat er weer.

14 februari 2012

SP staat er weer.

Zoals ieder maand stond de SP ook in januari op het Belcour. SP Zeist vindt dit heel erg belangrijk. Tenslotte is de SP er voor de bewoners van Zeist. En je kan pas weten wat er speelt als je met mensen praat. Dit hebben we dus gedaan. Opvallend genoeg kwamen er veel mensen op de SP af om hun verhaal te vertellen. Mensen die wilde weten waar de SP voor staat, en wat de SP nou wil met Nederland maar natuurlijk ook in hun directe omgeving, Zeist.

Ook werden er veel verhalen verteld. De bezuinigingen raken veel mensen, helaas. En wij stonden open voor deze verhalen. Hadden een luisterend oor en gaven waar dat kon advies.

SP caravan op Belcour

Verder waren er een aantal interessante debatten. Mede door de prikkelende teksten van de ROOD, jong in SP posters, met leuzen als: ‘’Democratie door bommen? Doe effe sociaal’’, ‘’Wie rijk is mag slim zijn? Doe effe sociaal’’ en “Alle Moslims terrorist????? Doe effe sociaal’’ vielen wij nog meer op dan normaal. Het was een geslaagde dag, midden in de samenleving, de plek waar je de geluiden hoort.

Annemieke aan het plakken

Na de geslaagde tijd op Belcour hebben wij de posters van ROOD, jong in de SP op de openbare hangplaats geplakt, en dit zullen wij vaker doen.
Rood, jong in de SP zit namelijk ook in Zeist. Rood is de jongerentak van de SP die actie voert voor, en met jongeren. Rood is er voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Jaarlijks terugkerende acties als “De huisjesmelker van het jaar verkiezing”zijn hele bekende, maar iedere ROOD groep organiseert ook zijn lokale acties, zodat bijvoorbeeld Zeist ook de jongeren ziet en hoort. Wil jij nou ook je aansluiten bij Rood Zeist? Neem dan contact op met Annemieke Pluijgers 0646102397
. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook op de site kijken www.rood.sp.nl of mailen naar roodzeist@sp.nl

U bent hier