h

Stichting Jasmijn blij verrast

14 juni 2011

Stichting Jasmijn blij verrast

Op dinsdag 14 juni werd Stichting Jasmijn op de Odijkerweg 44 in Zeist blij verrast met vele zakken kattenvoer.

Jantje Paasman, de bedenker van de actie om zakken met kattenvoer te verzamelen voor de Stichting Jasmijn, kwam deze ochtend persoonlijk de zakken met kattenvoer ter waarde van een kleine € 600,00 euro afgeven.

Jantje Paasman had via de diverse sociale media, Twitter, Hyves, Zeistenaren opgeroepen om een zak kattenvoer gratis aan te vragen en deze te doneren aan stichting Jasmijn. 30 Zeistenaren gaven uit eindelijk gehoor aan deze actie voor de Stichting Jasmijn.

Jantje Paasman met de zakken kattenvoer

Voor wie het ook een goed idee vindt om Stichting Jasmijn een warm hart toe te dragen kan de bewuste bon en alle informatie over de voorwaarde daarvan hier vinden.

Een zeer tevreden kat

Overige informatie:

Stichting Jasmijn is opgericht door Anna-Maria Lenarduzzi en Machteld Dirks. Zij hebben jarenlang als vrijwilligsters gewerkt in een plaatselijk dierenasiel. In juni 2003 werd hun droom om een eigen kattenopvang te realiseren werkelijkheid.

Stichting Jasmijn heeft als voornaamste doel het tijdelijk opvangen van zwerfkatten en kittens, die extra zorg, liefde en aandacht nodig hebben. Men kan hierbij denken aan moederloze kittens, wilde of verwilderde katten, katten met botfracturen etc.

Het voer wordt dankbaar in ontvangst genomen

Stichting Jasmijn vangt hulpbehoevende katten liefdevol op en geeft ze een optimale verzorging. Tevens trachten we door een intensieve socialisatie te bewerkstelligen dat ook kansarme angstige katten uiteindelijk een nieuw huis vinden.

U vindt Stichting Jasmijn aan de Odijkerweg 44 in Zeist. Telefoon: 030-6974307. Internet: www.stichtingjasmijn.nl

Met vriendelijke groet,

Reyn Schuurman

Foto's van Slotstad Nieuws

U bent hier