h

Thuis blijven helpt niet

27 februari 2011

Thuis blijven helpt niet

Zaterdag 26 februari, Belcour, Zeist. Zoals altijd staat de SP daar de laatste zaterdag van de maand. Deze keer uiteraard gericht op de provinciale verkiezingen en de daarbij behorende Eerste Kamer. Het zeister Eerste Kamerlid, Nanneke Quik, was speciaal daarvoor ook bij onze caravan.

En we hebben als SP weer veel stemmen nodig, want Nanneke wil dolgraag verder in de Eerste Kamer en ze staat nu op plek negen.

Nanneke Quick

Ook het zeister Statenlid en statenkandidaat Pieter Wout Duquesnoy was aanwezig en werd veel aangesproken. "Niet stemmen is echt geen optie. Laat je democratische stem horen op 2 maart. Een ander beleid, waarbij de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen en zonder verkwisting van belastinggeld, dat is waar de SP voor staat. Solidariteit is daarbij het belangrijkste begrip, in de zorg maar ook voor wonen". vandaar ook dat de SP nog duidelijk maakte dat VVD, CDA en PVV ervoor zorgen dat vele miljarden gaan naar een klein groepje rijke mensen in Nederland door vast te houden aan de hypotheekrenteaftrek voor huizen boven de 350.000 euro.
Wel de villa-subsidie maar niet zorgen dat wonen voor mensen met een kleine beurs betaalbaar blijft". Maak dus uw protest waar op 2 maart tegen dit asociale beleid met een stem op de SP.

SP caravan op Belcour

U bent hier