h

Doe de PRO-test

14 februari 2011

Doe de PRO-test

Stem op 2 maart de SP uw provinciebestuur in!’ Dat zei SP-leider Emile Roemer zondag in Burgers Zoo, waar de SP de campagne voor de provinciale Statenverkiezingen aftrapte. Roemer maakte duidelijk dat de SP zich niet opnieuw door andere partijen buiten het provinciebestuur laat zetten.

'Die tijd is geweest', aldus Roemer: 'Nu is de beurt aan de SP. Wij hebben de plannen. Wij hebben de mensen. Wij hebben de vastberadenheid om Nederland menselijker en socialer te maken. En we laten ons nergens meer buitensluiten.' Premier Rutte ziet 2 maart als een test voor zijn regering. Die test gaat de SP graag aan, maar dan wordt het wel een krachtig Pro-test.

PRO-test banner

Een Pro-test vóór een fatsoenlijk salaris en tegen absurde bonussen. Een Pro-test vóór het eerlijk delen van zorgkosten in plaats van het basispakket uit te kleden. Een Pro-test vóór goed onderwijs voor iedereen, in plaats van studeren afhankelijk te maken van je portemonnee. Een Pro-test vóór Afghanistan, maar tegen de oorlog. Een Pro-test vóór de sociale woningbouw in plaats van een villa-subsidie. Een Pro-test vóór cultuur en kunst in plaats van snoepreisjes en recepties.

De SP Zeist nodigt U uit om de Pro-Test te doen https://sp.nl/2011/pro-test/.
Mocht U een PRO- test verkiezingsposter willen ontvangen om Zeist te laten zien dat U op 2 maart de SP en haar plannen voor de provinciale staten steunt stuur dan Uw gegevens naar zeist@sp.nl
U ontvangt dan een raamposter.

U bent hier