h

Medewerkers voedselbank Zeist overvallen

27 januari 2011

Medewerkers voedselbank Zeist overvallen

De echte vrijwilliger is gevonden ! Onlangs ontving een van de bestuursleden van de SP Zeist een nieuwjaarswens met daarin een waardebon voor een avondje Figi Zeist of een spetterend optreden in de Peppel Zeist.

Leuk natuurlijk, maar we vinden dat een dergelijk cadeautje bij de echte vrijwilligers terecht moet komen en niet bij bestuursleden. Zonder vrijwilligers zou Zeist immers een armzalige sociale en culturele infrastructuur kennen.
Daarom ontstond het idee om dit cadeau bij de start van het Europese in jaar van de vrijwilliger te schenken aan een echte vrijwilliger.

Linda Moes ontvangt haar kadobon

Om die reden deed de SP Zeist een oproep aan de inwoners van Zeist om vrijwilligers te melden. Uit de aanmeldingen is Linda Moes geloot. Linda Moes woont weliswaar in Maartensdijk maar komt al vier jaar trouw iedere vrijdag op haar brommer naar Zeist om in het magazijn van de voedselbank in zeer hoog tempo samen met enkele collega's de kratten te vullen. Daarom overviel een van de bestuursleden van de SP de medewerkers van de voedselbank om Linda Moes in het zonnetje te zetten. Op de foto staat Linda samen met de twee collega's die haar genomineerd hadden.

U bent hier