h

Grote schoonmaak

27 april 2010

Grote schoonmaak

25 april, een drukke dag voor de SP Zeist.
Grote schoonmaak! De bezem erdoor,de spons erover," Dit zei lijsttrekker Emile Roemer zaterdagmiddag tijdens zijn toespraak tot het SP-congres in Amsterdam.

Uiteraard waren daar ook leden van de Zeister SP bij. Een verslag van dit congres vind U hier
Iedere laatste zaterdag van de maand staat de Zeister SP-caravan op Belcour zo ook op 25 april. Met een opvallend megaspandoek vroegen we aandacht voor de actie 65 blijft 65.

banner 65-blijft-65

Inmiddels weten steeds meer mensen ons te vinden.Ook dit keer werd er volop gesproken met voor en tegenstanders over de lokale en de landelijke politiek.
Honderden SPonsjes werden dankbaar aangenomen door het winkelend publiek. Na deze drukke dag zullen er nog vele volgen.
Naast een aantal verkiezingskramen gaan we Zo kranten huis aan huis verspreiden Vele handen maken licht werk, wil je mee doen neem dan vandaag nog contact op met Jan Voogdt
Prinses Margrietlaan 289
3708 WE Zeist
tel: 030-6916968
e-mail: javoogdt@tomaatnet.nl

Samen willen we Zeistenaren overtuigen om op 6 juni SP te stemmen.
Een stem op de SP telt maar liefst vier keer mee:
Je maakt de SP sterk
Je trekt de PvdA naar links
Je stuurt Balkenende uit het Torentje
En je laat de VVD er niet in.

Of je nu alleen in je eigen straat wil folderen, een verkiezingsposter wil ophangen of een van de verkiezingskramen wilt meedraaien, je bent meer dan welkom.
Op zaterdag 5 juni hebben we heel veel mensen nodig, naast een verkiezingskraam mogen we op zaterdag 5 juni weer aanwezig zijn met een weggeefwinkelstand op het wijkfeest Vollenhove.
De weggeefwinkel is een initiatief om hergebruik van goederen en verspilling van grondstoffen tegen te gaan. Daarnaast is het ook een ideale manier om mensen met elkaar in contact te brengen en hopen wij een zinvolle bijdrage te leveren aan het "burengevoel".
Proef de sfeer van dit spetterende buurtfeest door het verslag en de foto's van vorig jaar te bekijken en houd deze zaterdag vast vrij in U agenda. Nodig vrienden en bekenden vooral uit om mee te draaien.
Ze zijn van harte welkom.

U bent hier