h

Tomaten in bibliotheek Zeist

30 januari 2010

Tomaten in bibliotheek Zeist

Een citaat uit het SP programma 2010-2014 is "de bibliotheek, de plaats bij uitstek waar men kennis kan opdoen in een heel brede vorm". Dus mag het duidelijk zijn dat de SP graag aan het verzoek van de Zeister bieb wil voldoen om verkiezingsmateriaal aan te dragen.

Terwijl de verkiezingsstrijd op Belcour losbarstte, zag SP-lijstrekker Pieter Wout Duquesnoy ook nog kans om ook aan het verzoek van de bibliotheek te voldoen. Een tas vol materiaal voor de inwoners van Zeist is door de Zeister SP aangeboden. In die tas het SP-programma 2010-2014 –gedrukt bij onze sociale werkplaats–, de verkiezingskrant en onze bekende tomaatspons "maak de politiek weer schoon".
En dit alles op een belangrijke plaats voor informatie, want zoals lijstrekker Duquesnoy zegt: "De bibliotheek moet een voor iedereen toegankelijk centrum zijn voor kennis en diensten".

SP-lijsttrekker Duquesnoy overhandigt campagnemateriaal aan Zeister bibliotheek

U bent hier