h

Vacature: Fractiemedewerker

6 februari 2009

Vacature: Fractiemedewerker

De SP is op zoek naar een fractiemedewerker die het team van de SP in de provincie Utrecht wil komen versterken voor maximaal 20 uur per week.

Wat ga je doen?

Als fractiemedewerker ben je, samen met de woordvoerders op het beleidsterrein, verantwoordelijk voor de inhoudelijke standpuntbepaling en profilering van de fractie. Je voornaamste taken zijn het volgen van de actualiteit en media en daarop actie ondernemen, het organiseren van activiteiten buiten het provinciehuis, het schrijven van artikelen en rapporten en het doen van onderzoek. Maar ook taken als het afhandelen van post, telefoon en e-mail en bijhouden van het archief vallen onder de bezigheden.

Wat verwachten we van je?

Je bent een enthousiaste persoon, die goed zelfstandig kan werken, flexibel is en niet bang om een berg werk te verzetten. Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken en deel te nemen aan belangrijke partijbijeenkomsten en fractievergaderingen. Je kunt het aan om een behoorlijke mate van verantwoordelijkheid te dragen maar bent ook een teamplayer.

Je onderschrijft van harte het gedachtegoed van de SP en hebt een relevante opleiding en/of werkervaring. Wanneer je aantoonbaar maatschappelijk en/of politiek actief bent dan is dat een aanbeveling.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een baan van maximaal 20 uur per week die flexbel ingevuld kan worden. De salariƫring is volgens het loongebouw van de SP. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole van Gemert: nvgemert@sp.nl.

De vacature vind je ook op provincieutrecht.sp.nl/vacature-fractiemedewerker/

U bent hier