h

Gesprekken op Belcour

28 februari 2009

Gesprekken op Belcour

Met de net uitgebrachte ZO-krant en niet al te koud weer waren we met de SP-caravan op de laatste dag van februari weer op Belcour aanwezig.

Je merkt dat de mensen nog niet voor het flaneren komen, maar gericht boodschappen doen. Omdat er een flink aantal mensen was hebben we ook de ZO-krant goed kunnen distribueren in het centrum van Zeist. Natuurlijk kunnen we altijd meer mensen gebruiken, dus meld je aan.

Ook kom je met mensen in gesprek, die dan toch wel eens willen horen waar de SP voor staat. Of die zich afvragen welke verkiezing er binnenkort is – nog geen dus, wij komen niet alleen in verkiezingstijd naar de mensen. Een goed gesprek met een Afghaan over de oplossingen voor zijn land. Er moet gewoon een goede, democratische regering komen en de corruptie moet uitgebannen worden. Op die manier krijgen de inwoners vanzelf het vertrouwen. Op die gebieden hebben ze de steun nodig van het westen, niet om er oorlog te voeren.

Op 28 maart zijn we in ieder geval weer onderweg met onze caravan, dus let op de berichten.

Pieter Wout Duquesnoy

ZO-kranten uitdelen en praten met mensen op Belcour

U bent hier