h

Verkiezingen 2012

14 september 2012

Alle Nederlanders met Nieuw Vertrouwen, bedankt!

Eerlijk is eerlijk, het was even stil. Afgelopen woensdag toen de eerste exit-polls binnen kwamen, stond het toch echt op het scherm. 15 zetels. Op ons verkiezingsfeest sloeg de positieve stemming even om in ongeloof.

Lees verder
11 september 2012

Plakoorlog Zeist - reprise

"Jij hebt gelogen in de krant", dat was het eerste wat ik kreeg te horen van deze PvdA-er op Belcour. ?????
"Je zei dat er maar 12 posters passen op de Zeister verkiezingsborden, maar dat klopt niet. Het zijn er vierentwintig". Nou, ik stond even te kijken maar toen wist ik zeker, in ieder geval deze PvdA-er kan niet tellen. Of is het spoor helemaal bijster. Hij moet toch weten dat de SP eerst een gedegen analyse doet, voordat er actie komt.

Lees verder
11 september 2012

Pluk Rutte kaal

Wajong, mensen in de sociale werkvoorziening, postbodes en thuiszorgers, al deze mensen zijn de afgelopen twee jaar door Rutte kaalgeplukt. Maar op zaterdag 8 september waren de rollen omgedraaid. Op Belcour kon iedereen bij de SP-campagne caravan eindelijk eens Rutte kaal plukken. Met als beloning een lekkere SP-lollie. Deze actie vond gretig aftrek, vooral bij alle jongeren.

Lees verder
8 september 2012

GGZ-actie tijdens groot Zeister debat

Op vrijdag 7 september werd in De Peppel het grote Zeister verkiezingsdebat gehouden. Hiervoor waren kandidaten van diverse partijen naar Zeist gekomen. Voor de SP was dat nummer 32, Chris Schaeffer uit Amsterdam.

Lees verder
6 september 2012

Algemeen verkiezingsdebat in Zeist

Vrijdag 7 september vindt in De Peppel het “grote verkiezingsdebat” plaats. Mocht je nog twijfelen, dan kan Chris Schaeffer je namens de SP overtuigen. Chris is deelraadslid in Amsterdam en staat 32-ste op de lijst. Maar ook als je al weet dat je SP gaat stemmen, ben je van harte welkom.

Lees verder
2 september 2012

SPeed-weet/date in Zeist

Zaterdag 1 september trok het Zeister SP-campagneteam door Zeist. Met Roemer op de HY-bus trok dat weer flink de aandacht. In Den Dolder was het heerlijk flyeren en mensen aanspreken onder het genot van de klanken van een big-band op het Dolderse poppodium.

Lees verder
17 augustus 2012

Plakoorlog in Zeist?

De verkiezingsborden stonden er nog maar net toen onze SP posters massaal in Zeist werden overplakt door een partij die zegt tegen verspilling te zijn.

Lees verder

U bent hier